Om mig (Mit CV)

Jeg har arbejdet med online marketing siden 2012. Jeg startede som SEO assistent i SiteXploration. Det var et tool (dashboard i C#) som kunne estimere hvor mange backlinks og hvilke backlinks du skulle bruge for at ranke for et specifikt søgeord.

Efter dette blev jeg hyret som SEO specialist for en dansk start-up i Parken på Østerbro. Her arbejdede jeg med forskellige kunder herunder Probana og YouSee.

I 2014 ville jeg gå min egen vej, og startede Trustful Media – et digital bureau specialiseret i SEO & PPC. Jeg fungerede som direktør for virksomheden og vi havde 5 ansatte hvor vi stod for vores kunders SEO og SEM aktiviteter.

I 2016 trådte jeg ud af Trustful Media og blev hyret af Fable Media ApS som Head of SEO. I 2017 trådte jeg ind som Partner i virksomheden hvor vi vækstede for hjemmesider fra ingenting og til en profitable virksomhed med 16 ansatte i marketingsafdelingen. Det inkluderede tre fuldtids SEO specialister, to paid specialister og 10 content writere fra hele verden. Som Head of Marketing stod jeg for vores strategi og eksekvering på både SEO og SEM. Vi fik også prøvet krafter med både Facebook og Native Ads i Fable Media. Jeg stoppede og blev købt ud af Fable MEdia i Juli 2019.

Efter Fable Media startede jeg som Head of SEO i Blazar Capital. Blazar Capital er kendt fra Løvens Hule, og investerer i start-ups. Her udviklede jeg SEO strategien for både Nordgreen, MessyWeekend, The Plant Era, Jamie Looks og mange flere…